Thumb

Het belang van security services

Digitale bedreigingen zijn er altijd. Daarom is het van essentieel belang om uw IT-omgeving voldoende te beveiligen aan de hand van branche-specifieke vereisten en wetgeving als de AVG. Door uw digitale omgeving voortdurend te onderhouden, heeft u toezicht op IT problemen, vroegtijdige detectie van bedreigingen en vermindert u kwetsbaarheden binnen uw software.

Risico's van onvoldoende beveiligingsmaatregelen 

Gegevensverlies en databreaches komen regelmatig in het nieuws. De gevolgen van onvoldoende maatregelen om uw gegevens te beveiligen zijn groot. Veelvoorkomende risico's die u loopt door onvoldoende beveiliging van uw digitale omgeving zijn: 

  • Datalekken met verlies of diefstal van gegevens als gevolg 
  • Financiële verliezen 
  • Verstoring van bedrijfsvoering 
  • Verlies van vertrouwen en klanten 
  • Reputatieschade 
  • Juridische gevolgen

Organisaties die nalaten adequate beveiligingsmaatregelen te treffen en toezicht te houden, lopen beveiligingsincidenten op. Dit uit zich in downtime van systemen en netwerken of verminderde productiviteit. 

Al deze factoren kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan de financiële status en de reputatie van uw organisatie. Daarom is het essentieel dat bedrijven proactief stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat gegevens veilig en beschermd zijn tegen kwaadwillenden.

 

Wat zijn de security services van Informatel?

Informatel biedt volledige ontzorging op gebied van de beveiliging van uw IT-omgeving. Wij zijn de IT-partner voor organisaties: van het uitvoeren van risicobeoordelingen en het ontwikkelen van strategisch beveiligingsbeleid tot het ontwerpen van veilige IT-architecturen en het helpen voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving.  

Zo kunnen wij uw organisatie helpen bij het implementeren van bewustwordingsprogramma's voor beveiliging en training van medewerkers, en bij het ontwikkelen van een incident response plan in geval van een beveiligingsincident. Met deze diensten kan uw organisatie de IT-infrastructuur, systemen en gegevens beschermen tegen inbreuken op de beveiliging. 

Cyber Security Assessment

Beschermt u uw IT omgeving voldoende? Identificeer zwakke punten en versterk uw IT infrastructuur!

↪ Cyber Security Assessment aanvragen

IT Security

Vermijd risico's en kies voor IT security uitbesteden. Profiteer van deskundige ondersteuning een beveiligde IT infrastructuur.

↪ Meer over IT security

 

Waarom kiezen voor de security services van Informatel?

De veiligheid van gegevens en systemen is ontzettend belangrijk in de hedendaagse digitale wereld waarin we leven. Wij nemen de beveiliging van uw IT-omgeving voor u over op de meest duurzame manier.  

Informatel onderscheidt zich met de ISO27001 certificering en Security Officer as an Service aanpak. Hierbij wordt de taak van de Security Officer of Functionaris Gegevensbescherming overgenomen, waardoor u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Met andere woorden; u kunt met een gerust hart focussen op de core business van uw organisatie, terwijl Informatel voor de langdurige veiligheid van uw gegevens en systemen zorgt. 

Thumb
Thumb
Wat is uw uitdaging?

Informatel zoekt graag samen met u naar een duurzame IT oplossing!

Shape

Wij staan voor u klaar

Ons expertiseteam staat voor u klaar om mee te denken met u of uw team.

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken +31 (88) 100 2030

Of stuur een vraag in via de website

Wilt u liever een bericht achterlaten? Dat is geen probleem! We reageren zo spoedig mogelijk. Voor een korte vraag zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Contact opnemen