Ontdek onze netwerkdiensten en blijf verbonden met uw klanten

U wilt graag een goede en veilige verbinding tussen uw netwerk en uw smartphones, tablets en laptops. 5G, maar toch een private verbinding naar uw Infrastructuur en centrale (veilige) toegang toto het internet, als of uw medewerkers vanaf kantoor werken. Want hierdoor kunnen uw medewerkers bereikbaar zijn, toegang krijgen tot de benodigde informatie en digitaal met elkaar samenwerken. Om dat te bereiken kunt u de netwerkdiensten van Informatel inzetten. Deze omvatten de infrastructuur, protocollen en technologieën die worden gebruikt om communicatie tussen verschillende apparaten en netwerken mogelijk te maken.

Kies voor de juiste netwerkcomponenten

Om de connectiviteit van uw zakelijke omgeving goed op te zetten, zijn diverse netwerkcomponenten nodig, afhankelijk van de specifieke eisen van uw organisatie. Deze hardware- of softwarecomponenten worden gebruikt om uw computernetwerk op te bouwen en te beheren en ervoor te zorgen dat gegevens veilig en efficiënt worden uitgewisseld tussen verschillende apparaten binnen uw netwerk. En bij een stabiel netwerk mag een goede firewall natuurlijk niet ontbreken. 

Het is echter haast ondoenlijk om de kennis van al deze componenten binnen uw eigen organisatie beschikbaar en up to date te houden. Daarvoor kunt u de specialisten van Informatel inzetten.   

Netwerkdiensten informatel
Netwerk componenten dienst Informatel

Connectiviteit die u verdient: ontdek uw unieke voordelen

Onze klanten ervaren dagelijks de talrijke voordelen die onze connectivity services bieden. Ten eerste bent u verzekerd van een betrouwbare en snelle verbinding, essentieel voor het draaiende houden van uw bedrijfsprocessen. Daarnaast zijn onze oplossingen schaalbaar, waardoor ook bij een groeiende behoefte de juiste snelheden, verbindingen en beveiliging kunnen worden gegarandeerd.  

Dankzij een breed scala aan connectiviteitsproducten, is er altijd een oplossing voor uw situatie. Denk aan apparatuur als: 

  • Firewalls
  • Routers 
  • Switches 
  • En managed draadloze access points 
  •  

Want medewerkers die klagen dat ze niet kunnen werken omdat de verbinding slecht is, wilt u uiteraard vermijden!  

Geïnteresseerd in onze netwerkdiensten?

Hoe een firewall uw netwerkverbinding beveiligt: de perfecte match

Netwerkverbindingen en beveiliging zijn essentieel in de moderne technologische wereld. Netwerkverbindingen fungeren als wegen voor data. Ze stellen computers en servers in staat om informatie uit te wisselen. Een firewall fungeert als een verkeersagent die controleert welke data door mag. Wanneer de firewall verdachte data detecteert, blokkeert hij deze. Het veilig verbinden is net zo belangrijk als de verbinding zelf 

Een firewall beveiligt uw netwerkverbinding op verschillende manieren:

Pakketfiltering

Firewalls kunnen inkomende en uitgaande netwerkpakketten analyseren en toestaan of blokkeren op basis van vooraf gedefinieerde regels. Dit helpt bij het voorkomen van ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk. 

 

Stateful inspection

Moderne firewalls gebruiken stateful inspection om de status van netwerkverbindingen bij te houden. Hierdoor kunnen ze beter beoordelen of inkomend verkeer past bij een actieve, geautoriseerde verbinding. 

 

Toegangscontrole

Firewalls kunnen specifieke poorten en services blokkeren of toestaan op basis van de behoeften van uw netwerk. Dit helpt bij het voorkomen van kwetsbaarheden en het minimaliseren van risico’s. 

Intrusion Detection en Prevention System (IDPS)

Sommige firewalls zijn uitgerust met IDPS-functies om verdachte activiteiten te detecteren en te voorkomen, zoals aanvallen en inbraakpogingen. 

 

Application-layer filtering

Geavanceerde firewalls kunnen applicatielaag-inspectie uitvoeren, waarbij ze specifieke applicaties en protocollen controleren. Dit helpt bij het blokkeren van schadelijke inhoud en malware. 

 

VPN-ondersteuning

Firewalls kunnen Virtual Private Networks (VPN’s) faciliteren om veilige externe toegang tot uw netwerk mogelijk te maken. 

Al met al biedt een firewall een essentiële beveiligingslaag om uw netwerk te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bedreigingen van buitenaf. 

Maximale uptime & snelheid: wij verzorgen uw netwerkdiensten

Een stabiel en snel netwerk is van cruciaal belang voor de werking van een modern bedrijf. Door te kiezen voor de netwerkdiensten van Informatel, kiest u voor de voordelen van een naadloze, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing die zorgt voor maximale uptime en snelle connecties. 

Ontdek vandaag nog hoe u met de inzet van Informatel’s netwerkdiensten de diversiteit en complexiteit van uw verbindingen kunt managen.  

Heeft u een vraag over onze netwerkdiensten?

Wat is uw uitdaging?

Informatel zoekt graag samen met u naar een duurzame IT oplossing!

Shape

Wij staan voor u klaar

Ons expertiseteam staat voor u klaar om mee te denken met u of uw team.

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken +31 (88) 100 2030

Of stel een vraag via de website

Wilt u liever een bericht achterlaten? Dat is geen probleem! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een korte vraag zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Contact opnemen