Zorg voor uw IT is onze zorg - Schaalbaarheid en gemak in één pakket

Bijna alle bedrijven in Nederland zijn tegenwoordig in meer of mindere mate afhankelijk van IT systemen. Deze groeiende afhankelijkheid vereist een steeds professioneler IT beheer, terwijl tegelijkertijd de druk op de ICT afdeling toeneemt door complexere systemen en toegenomen cybercriminaliteit. Hoe zorgt u voor het onderhouden en het up-to-date houden van de IT infrastructuur zodat uw IT omgeving optimaal werkt en goed beveiligd is?  Ontdek of IT uitbesteden de juiste keuze is.

Kies voor een IT beheer partner

Het continu up-to-date en operationeel houden van IT systemen is van vitaal belang om bedrijfsprocessen goed en veilig te laten verlopen. Dat kan tijdsintensief, duur en uitdagend zijn, met name als u ervoor kiest om de ICT in eigen beheer te houden. Zeker daar waar het gebrek aan gekwalificeerd personeel zijn intrede heeft gedaan. 

 Daarom kiezen steeds meer bedrijven middels een weloverwogen beslissing voor het uitbesteden van hun IT beheer. Zo kunnen ze zich weer zorgeloos 24/7 focussen op de core business en profiteren ze van een verhoogde productiviteit. 

Door deze cruciale taken uit te besteden aan Informatel, kunt u erop vertrouwen dat uw kritieke systemen altijd beschikbaar en veilig zijn, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud ervan.

IT uitbesteden den haag
IT uibesteden

De kracht van IT outsourcing: alle voordelen op een rij

Eén van de meest genoemde voordelen van ICT beheer bij een kennis partner is kostenbesparing. Door IT beheer uit te besteden, kunnen bedrijven noodzakelijke investeringen in hardware, software en personeel verminderen en daardoor hun operationele kosten verlagen. Daarnaast biedt het toegang tot de nieuwste technologieën en gespecialiseerde expertise waardoor uw organisatie ook op IT gebied voorop blijft lopen.   

Een ander belangrijk voordeel van IT beheer is flexibiliteit. Informatel is in staat om snel en gemakkelijk op- of af te schalen, afhankelijk van uw vraag. Dit betekent dat uw organisatie eenvoudig en efficiënt kan groeien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de uitvoering en onderhoud van uw ICT omgeving.   

Geïnteresseerd in IT uitbesteden?

Uw ICT afdeling extern: het slimme antwoord op uw IT uitdagingen

it uitbesteden technisch beheerInformatel richt zich speficiek op technisch beheer, waarbij de focus ligt op systemen operationeel te houden. Hieronder valt bijvoorbeeld storingen verhelpen en upgrades doorvoeren. 

 

De 5 belangrijkste onderdelen van uw IT omgeving die u kunt outsourcen zijn:    

ICT Infrastructuur beheer, dit omvat het beheer en onderhoud van apparatuur, inclusief servers, computers, printers en andere randapparatuur.  

Softwarebeheer, hieronder valt het installeren, updaten en onderhouden van alle softwaretoepassingen en besturingssystemen, evenals het beheren van licenties en patches.  

Back-up en herstel, betreft het  beschermen van gegevens tegen gegevensverlies bij systeem- of hardware fouten. 

Gegevensbeheer, hierbij gaat het om het beheer van alle data die een organisatie genereert, opslaat, gebruikt en deelt, inclusief databeveiliging, privacy, back-ups en herstel.  

En natuurlijk de helpdesk ondersteuning, zodat vragen en problemen rondom hardware, software en netwerken worden gemeld en opgelost. 

Heeft u een vraag voor het outsourcing team?

Wat is uw uitdaging?

Informatel zoekt graag samen met u naar een duurzame IT oplossing

Shape

Wij staan voor u klaar!

Ons expertiseteam staat voor u klaar om mee te denken met u of uw team.

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken +31 (88) 100 2030

Kennismaken met ons team?

Meer ontdekken over Informatel, duurzame IT of onze werkwijze? Of benieuwd naar onze partners en systemen? Bezoek dan deze informatiepagina en kom erachter wie we zijn en wat we doen!

Meer over Informatel