Uw brug naar de toekomst: betrouwbare cloud computing oplossingen op maat

Of u nu net begint met uw reis naar de cloud of op zoek bent naar manieren om uw huidige Cloud strategie te optimaliseren, Informatel biedt voor u verschillende cloud computing oplossingen op maat. Want in de wereld van vandaag is cloud computing geen luxe meer, maar een noodzaak voor kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven die een efficiënte inzet willen realiseren van hun digitale middelen.

Cloud services 

Cloud computing is tegenwoordig uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van bedrijfsactiviteiten. Met cloud services via een cloud leverancier kunt u efficiënter werken, uw IT-veiligheid verbeteren en kosten besparen op IT. Er zijn drie soorten cloud computing services: 

Private cloud – De private cloud werkt als een privé omgeving voor de IT-diensten van uw bedrijf. 

Public cloud – Hierbij maakt u gebruik van gedeelde IT-infrastructuur en diensten die worden aangeboden als cloud infrastructure van een cloud provider, middels externe servers. 

Hybrid cloud – U kiest met de hybride cloud zowel voor de publieke cloud als de openbare cloud.

Het geheim zit in het aanpassen van de oplossing aan uw bedrijf. Het sleutelwoord hier is maatwerk.  

 

Daarom is het belangrijk om de juiste cloud provider te kiezen om uw cloud environment te realiseren en uw organisatie te helpen met het implementeren van op maat gemaakte cloud oplossingen die passen bij uw unieke zakelijke behoeften en doelen. En de tijd neemt om zorgvuldig te beoordelen welke ‘as-a-service’ oplossing het beste bij u past: Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS) of Infrastructure as a Service (IaaS). Het vinden van de juiste balans tussen Public en Private Cloud, On-Premises, Hybrid en Edge computing is essentieel om uw bedrijfsdoelstellingen effectief te ondersteunen.

Cloud computing
Cloud computing service

Optimaliseer uw IT strategie: kies voor Informatel's efficiënte cloud services

Vooruitstrevende IT managers kiezen voor Informatel’s publieke cloud of hybride cloud computing service zodat hun organisatie voorop kan blijven lopen. Een belangrijke overweging hierbij is kostenefficiëntie van zowel aanschaf- als onderhoudskosten.   

Een ander belangrijk voordeel van het externe cloud platform van Informatel is de verschillende mogelijkheden tot schaalbaarheid en flexibiliteit. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een volledig op uw wensen, ambities en mogelijkheden afgestemde IT-infrastructuur krijgt. En uiteraard zetten we onze expertise rondom beveiliging en back-ups in om calamiteiten en gegevensverlies te voorkomen. Tegelijkertijd heeft u altijd toegang tot de meest recente software dankzij onze IaaS-oplossingen.  

Geïnteresseerd in Cloud computing?

Uw succesvolle toekomst: met cloud power van Informatel haalt u meer uit uw IT

Informatel staat bekend als cloud leverancier om de brede expertise in cloud-diensten, waaronder: 

SaaSSoftware as a service, waardoor uw software beheer minder tijd en aandacht van uw organisatie vraagt.   

PaaSPlatform as a service waardoor uw ontwikkelaars een professioneel platform voor applicatieontwikkeling hebben zonder de noodzaak van infrastructuurbeheer.   

IaaS – Infrastructure as a service als ondersteunende infrastructuur waardoor u op basis van een ‘pay as you grow’ model uw infrastructuur kunt op- en afschalen zonder grote initiële investeringen.   

Informatel’s benadering heeft een sterke focus op klanttevredenheid en technische excellentie. Onze ambitie is het leveren van een volledig op uw behoeften afgestemde, duurzame infrastructuur met een persoonlijke touch.   

Cloud computing op maat: uw toekomst met Informatel’s Cloud Services

Bij Informatel begrijpen we dat u op zoek bent naar een flexibel cloud-ecosysteem dat helemaal aan uw organisatie is aangepast. Maatwerk en veiligheid zijn topprioriteit voor u omdat u weet dat IT meer is dan alleen technologie: Het is een cruciale factor in het succes van uw bedrijf.  U kunt kiezen uit software as a service, platform as a service of infrastructure as a service naar gelang de behoeften van uw organisatie. 

Onze expertise in cloud computing stelt u in staat om een veilige, flexibele en kostenefficiënte IT-omgeving te creëren. Met de nieuwste software kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en bent u voorbereid op de toekomst.     

Heeft u een vraag voor het Informatel team?

Wat is uw uitdaging?

Informatel zoekt graag samen met u naar een duurzame IT oplossing!

Shape

Wij staan voor u klaar

Ons expertiseteam staat voor u klaar om mee te denken met u of uw team.

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken +31 (88) 100 2030

Of stel een vraag via de website

Wilt u liever een bericht achterlaten? Dat is geen probleem! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een korte vraag zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Contact opnemen