Uw IT apparatuur, ons geavanceerde datacenter: ontdek Colocatie bij Informatel

U wilt de controle behouden over uw apparatuur en data. Tegelijkertijd wilt u profiteren van de professionele infrastructuur van een datacenter. Door uw IT-infrastructuur te hosten in onze state-of-the-art colocatie datacentra, kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: uw organisatie en de mogelijkheid van uw IT-afdeling om uw organisatie voldoende te ondersteunen. 

Een eigen server of toch een professioneel datacenter?

Voor veel ondernemingen vormt het beheren van een IT-infrastructuur een uitdaging. Het houdt hoge kosten in, vereist technisch onderhoud en fysieke beveiliging is onontbeerlijk. Door gebruik te maken van de colocatie diensten van Informatel kunt u profiteren van geavanceerde faciliteiten en aanvullende diensten zoals: 

  • – Redundante stroom- en netwerkverbindingen 
  • – Geavanceerde koelsystemen 
  • – Hoogstaande beveiliging 
Colocatie
Colocatie nederland

Informatel Colocatie: wij zorgen voor uw hosting

De voordelen die u heeft als u gebruik maakt van onze colocatiedienst zijn de volgende: 

  • Fysieke beveiliging en 24/7 monitoring: de veiligheid van uw IT-assets zijn onze hoogste prioriteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kritieke IT-infrastructuur altijd veilig is.  
  • Redundante stroom- en koelsystemen: Onze datacenters zijn uitgerust met redundante stroom- en koelsystemen om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen, zelfs in het geval van een storing.   
  • Hoge bandbreedte: U heeft toegang tot hoge bandbreedte wat zorgt voor verbeterde connectiviteit, hogere snelheden en uiteindelijk een betere prestatie van uw IT-infrastructuur.  

 

 U krijgt altijd zelfstandig toegang tot het systeem als u kiest voor colocatie oplossingen, maar hoeft niet de zorgen te dragen voor verbinding, voldoende capaciteit of de beveiliging van uw gegevens en dataverkeer. 

Geïnteresseerd in Colocatie?

Colocatie oplossingen voor elke moderne organisatie

Uw eventuele zorgen over een betrouwbare, veilige en efficiënte IT-infrastructuur verdwijnen met de colocatie mogelijkheden van Informatel als sneeuw voor de zon. We zorgen ervoor dat uw servers en apparatuur beschermd zijn tegen fysieke bedreigingen zoals diefstal, vandalisme, brand en overstromingen. Daarnaast is er continu toezicht aanwezig om eventuele problemen vroegtijdig te detecteren en op te lossen. 

Ons professionele datacenter als colocatie voor uw organisatie leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen, verminderd stroomverbruik, betere prestaties, grotere schaalbaarheid en flexibiliteit. Hierbij kunt u de internetprovider kiezen die het beste past bij uw bedrijfsbehoeften.    

 

Informatel: uw partner voor betrouwbare colocatie oplossingen

Laat de stress van het beheer van uw IT-infrastructuur los en zorg dat u een betrouwbare omgeving heeft waar u uw apparatuur en data veilig kunt beheren. Zodat u de zorg over de ondersteuning van uw bedrijfsprocessen heeft, en wij de zorg voor een veilige omgeving waar u zelfstandig toegang tot krijgt. Daarvoor hebben we uiteraard maatregelen genomen! 

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap richting een zorgeloze IT omgeving met een vrijblijvend adviesgesprek.  

Heeft u een vraag voor het Informatel team?

Wat is uw uitdaging?

Informatel zoekt graag samen met u naar een duurzame IT oplossing!

Shape

Wij staan voor u klaar

Ons expertiseteam staat voor u klaar om mee te denken met u of uw team.

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken +31 (88) 100 2030

Of stel een vraag via de website

Wilt u liever een bericht achterlaten? Dat is geen probleem! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een korte vraag zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Contact opnemen