Boost uw productiviteit en medewerkerstevredenheid met stabiele IT werkplekken 

Werkplekbeheer is één van de belangrijke uitdagingen in een zakelijke omgeving. IT systemen worden steeds complexer en de vraag naar maatwerk om gepersonaliseerde en veilige werkplekken beschikbaar te stellen, wordt steeds groter. De uitdaging die uw IT beheerorganisatie heeft is hoe zij kunnen zorgen voor een gepersonaliseerde maar veilige inrichting van de digitale werkplek van de medewerkers. Een werkplek die daadwerkelijk functioneert en die het werkplezier en productiviteit binnen uw organisatie vergroot.  

Werkplekbeheer uitbesteden

Er zijn steeds meer organisaties die hybride werken en flexplekken beschikbaar stellen. Bovendien is het gebruik van combinatie van een (eigen) smartphone, tablet, laptop of vaste computer heel gebruikelijk. Dat betekent ook dat er vaak een combinatie is tussen zakelijk en privé gebruik, wat weer een extra beveiligingsrisico met zich meebrengt. Door het werkplek management binnen uw organisatie bij Informatel uit te besteden, zorgt u er voor dat deze tegenstelling tussen personalisatie en risico niet tot problemen leidt en uw medewerkers ook zeker zijn dat hun werkplek op hun voorkeuren is afgestemd.    

Werkplekbeheer
Werkplek beheer

Zorgeloos werken: de voordelen van professioneel werkplekbeheer

Door werkplek management uit te besteden aan Informatel profiteert u van onze expertise en ervaring in het efficiënt beheren van uw werkplekken en het snel oplossen van problemen. Dit levert aanzienlijke kostenbesparingen op, doordat het niet meer nodig is om fulltime IT personeel aan te nemen en te trainen én doordat het mogelijk is uw hard- en softwarekosten te verlagen. 

Bovendien garandeert Informatel flexibiliteit om naadloos te kunnen op- of afschalen, en zo in te spelen op uw fluctuerende bedrijfsbehoeften. En niet in de laatste plaats, onze experts minimaliseren uw veiligheidsrisico’s en zorgen voor naleving van compliance-vereisten, om uw bedrijf optimaal te beschermen tegen mogelijke bedreigingen en wettelijke implicaties.  

Geïnteresseerd in werkplekbeheer?

Werkplekbeheer ontcijferd: vier kritieke onderdelen voor optimale productiviteit

Werkplek management valt onder het onderhouden van de ICT omgeving. Het is daarom veel meer dan alleen het onderhouden van technologie. Het omvat een reeks kernonderdelen die naadloos moeten samenwerken om een efficiënte, veilige en productieve werkomgeving te garanderen.  

Werkplekbeheer richt zich op verschillende onderdelen binnen de ICT afdeling. Dit zijn de vier belangrijkste onderdelen die we met en voor u gaan realiseren voor een succesvol werkplekbeheer.

 

Hardware en Software Management: bijhouden van inventaris van apparatuur, installatie en doorvoeren van software en Office updates, en het waarborgen dat alle systemen en apparatuur naar behoren functioneren. We lossen ook eventuele softwareproblemen voor u op. 

Gebruikersondersteuning: hulp bieden bij technische problemen en gebruiksvragen van de eindgebruiker te beantwoorden bij eventuele storingen in de workspace. 

Monitoring en onderhoud: Geautomatiseerde monitoring, systeem- en softwareonderhoud en het preventief oplossen van problemen   

Beveiliging en back-up: denk hierbij aan beveiligingsaspecten zoals antivirus- en firewallbeheer, gegevensback-up en herstel, en gegevensbescherming.

 

We werken voor zowel MKB bedrijven als grote organisaties, waarbij het niet uitmaakt met welk soort apparatuur u werkt. We bieden experts op alle gebieden voor uw verschillende werkplekken.

Informatel zorgt voor een centraal beheer van al uw werkplekken. Centraal beheer verlaagt risico’s en zorgt dat werkplekbeheer efficiënt wordt aangepakt. Bovendien kunnen uw primaire bedrijfsprocessen altijd up and running blijven zodra er problemen voordoen. We kijken daarbij naar uw diverse onderdelen als hardware als laptops en mobiele apparaten, applicaties, en de gehele online werkplek.

Dit zorgt voor optimale prestaties, uitstekende support voor uw medewerkers en u krijgt een beveiligde, moderne werkplek. 

 

IT Outsourcing: het slimme antwoord op uw werkplekbeheer

Effectief werkplekbeheer zorgt ervoor dat uw primaire processen blijven lopen is essentieel voor betrouwbare IT systemen en applicaties in een organisatie. Zonder effectief beheer van de werkplek, loopt u een verhoogd risico op technische storingen en succesvolle cyberaanvallen.  

U kunt een eigen werkplekbeheerder in dienst nemen. Maar door te kiezen voor ons uitgebreide werkplekbeheer, maximaliseert u de betrouwbaarheid van uw systemen en verlaagt u de kosten van uw IT infrastructuur.   

Een hoger niveau van werkplekbeheer begint bij Informatel. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die past bij uw organisatie, of het nu gaat om implementatie van hardware/software, systeemmonitoring of gegevensbeveiliging.  

 

Heeft u een vraag voor het Informatel team?

Wat is uw uitdaging?

Informatel zoekt graag samen met u naar een duurzame IT oplossing!

Shape

Wij staan voor u klaar

Ons expertiseteam staat voor u klaar om mee te denken met u of uw team.

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken +31 (88) 100 2030

Of stel een vraag via de website

Wilt u liever een bericht achterlaten? Dat is geen probleem! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een korte vraag zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Contact opnemen