Thumb

Het belang van een up-to-date digitale omgeving

Een goed functionerende IT-infrastructuur is essentieel voor het succes van uw organisatie. U wilt er zeker van zijn dat het beheer van het netwerk, de beveiliging en eventuele cloud-oplossingen goed worden uitgevoerd. Dat is waar wij u bij helpen met managed services. Wanneer u hier geen aandacht aan besteedt, krijgt u te maken met risico's als:

  • Kwetsbaarheid voor cyberaanvallen en datalekken
  • Onvoldoende aansluiting op regelgevende eisen als de AVG
  • Langere downtime en verlies van productiviteit
  • Reputatieschade en aansprakelijkheid
  • Kostbare herstelwerkzaamheden

 

Een gezonde IT-omgeving zonder druk op personeel

Maar het onderhoud kan veel druk leggen op uw organisatie. Gelukkig is er een oplossing: managed services. Door het outsourcen van IT-beheertaken kunt u de IT-infrastructuur efficiënter en productiever maken zonder extra druk op werknemers of de IT-afdeling te leggen.

Met managed services kunnen bedrijven genieten van proactief onderhoud, snelle probleemoplossing en betrouwbare beveiliging.

Dit resulteert in minder downtime, minder fouten en een hogere productiviteit voor zowel de IT-afdeling als de rest van de organisatie. Managed services kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw organisatie, wat betekent dat u en uw werknemers zich kunnen richten op het runnen van uw organisatie zonder te hoeven worstelen met technische problemen.

 

Wat zijn de managed services van Informatel?

Het belang van managed services kan niet worden onderschat - ze bieden u de veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid die uw organisatie nodig heeft om te gedijen. Door deze diensten uit te besteden aan een IT-partner, kunt u tijd en middelen vrijmaken om u op andere aspecten van uw organisatie te concentreren.

Met onze managed services kunt u uw IT-infrastructuur optimaliseren door uitgebreide ondersteunings- en onderhoudsactiviteiten zoals:

  • Netwerkbeheer
  • Cloud-oplossingen
  • Softwareoplossingen
  • Helpdeskdiensten

We monitoren servers en netwerken om ervoor te zorgen dat ze Cloud gebaseerde toepassingen beveiligen, werken uw software bij om de prestaties te verbeteren en bieden uw medewerkers digitale beveiligingseducatie en technische ondersteuning wanneer dat nodig is. Onze beheerde diensten geven u de gemoedsrust dat uw organisatie beveiligd is tegen digitale bedreigingen.

 

Onze managed services bestaat uit deze vier onderdelen:

IT uitbesteden

Uw IT-omgeving is bij ons in goede handen wanneer u kiest voor het volledig uitbesteden van de werkzaamheden.

↪ Meer over IT uitbesteden

Werkplekbeheer

Met werkplek management nemen wij de verantwoordelijkheid voor het beheer, de beveiliging en het onderhoud van alle IT-middelen van uw medewerkers en werkplekken.

↪ Meer over Werkplekbeheer

Datacenterbeheer

Op een duurzame manier beheren wij uw hardware, software, services en fysieke infrastructuur met veiligheid als kern.

↪ Meer over Datacenterbeheer

Cloud Beheer

Veilig opslaan, openen en beheren van uw gegevens in de cloud? Wij ontzorgen uw organisatie met volledige Cloud Management.

↪ Meer over Cloud Beheer

Waarom u Informatel mag vertrouwen

Ons professionele team biedt een scala aan diensten, waaronder managed services, om u te ondersteunen bij het beheren van uw IT-infrastructuur. Wij beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in de nieuwste technologieën die nodig zijn voor het beheer van uw systemen.

Met Informatel als duurzame partner, kunt u zich concentreren op uw core business, terwijl wij ervoor zorgen dat uw IT-infrastructuur in goede handen is. Kies voor Informatel en ervaar de voordelen van een betrouwbare partner voor al uw managed services.

Thumb
Thumb
Wat is uw uitdaging?

Informatel zoekt graag samen met u naar een duurzame IT oplossing!

Shape

Wij staan voor u klaar

Ons expertiseteam staat voor u klaar om mee te denken met u of uw team.

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken +31 (88) 100 2030

Of stuur een vraag in via de website

Wilt u liever een bericht achterlaten? Dat is geen probleem! We reageren zo spoedig mogelijk. Voor een korte vraag zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Contact opnemen