Telecommunicatie

Tot 50% goedoper dan KPN

Telefonische boodschapteksten

Uw boodschap onze stem

Boodschapteksten in meer dan vijftig talen paraat. Een stem van een native speaker zegt iets over u als afzender. Dat moet passen en aansluiten bij uw doelgroep(en). Met minder nemen wij geen genoegen. Onze native speakers hebben veel ervaring en brengen al uw zakelijke boodschapteksten overtuigend ten gehore. Voor de stem onder uw videoboodschap, op uw website, uw bedrijfspresentatie of bedrijfsvoorlichtingsfilm, veiligheidsinstructies, productdemo?s, een voicemail, telefoonbeantwoorder of telefooncentrale, voiceprompts ten behoeve van bijvoorbeeld navigatiesystemen of toeristische informatie; de stem van Informatel Services.

Over het inspreken van boodschappen

Wij kunnen dit verzorgen en inspreekdiensten in 64 talen. Wij hebben een uitgebreide stemmendatabase waar je uit kunt selecteren.

Werkwijze

De stem ontvangt vooraf de goedgekeurde teksten en bestudeert de teksten. De opname wordt door onze geluidsman op kantoor begeleid. Hij neemt hierbij zowel de regiefunctie als de geluidstechnische aspecten voor zijn rekening. Dit scheelt een mankracht bij de opnames, hetgeen te merken is in het tarief dat wij rekenen. Daarnaast maken wij onderscheid tussen professionele stemmen en stemacteurs. Wanneer de audio niet bedoeld is voor film of commercials is een stemacteur niet noodzakelijk en kan een professionele stem worden gebruikt. Dit is ook merkbaar in het tarief.

Extra diensten

Indien nodig verzorgen wij ook revisie van de brontekst. Uiteraard kunnen wij de brontekst ook vertalen.

Waarom Informatel?

  • ICT-expert sinds 1986
  • Scherpe tarieven
  • ICT is onze passie
  • Ervaren en gecertificeerde servicedesk
  • Ma to Zo bereikbaar tot 23:00
  • Direct gebruiksklaar. We installeren alles vooraf, zodat u direct aan de slag kan.
  • Snelle levertijd
Bel mij

Onze Partners

ZiggoZakelijk Orange RGB 188x125 1
Microsoft
Logo Met Onderschrift
Logo Fortinet 0309 1
KPN
Zet je data eenvoudig in de boxu cloud