Informatel Services

Automatisering, systeembeheer en managed services

Wat zeggen klanten over ons

Wat zeggen klanten de dienstverlening van Informatel?

John Mooijman

Directeur SFM Zoetermeer

Toen de directie van Informatel mij vroeg om een stukje te schrijven hoe ik als klant de samenwerking tot nu toe heb ervaren, hoefde ik niet lang na te denken.

Maak Informatel en haar voorgangers al meer dan 25 jaar mee. Heb hen in deze jaren zien groeien van een 2-mans bedrijfje met een beetje een ”hobby gehalte” naar een zeer professionele organisatie met veel kennis en kunde en waar het belang van de klant altijd voorop staat. Naar mijn mening is dat ook de kracht van Informatel. Niet alleen kennis van zaken hebben maar dit ook goed weten te vertalen naar de behoeften en eisen van de klant. En geloof mij als ik u zeg dat zij dit meer dan goed doen !! Korte lijnen, scherp meedenken, heldere communicatie en, ook van belang, een alleszins acceptabel prijsniveau.

Na meer dan 25 jaar ben ik nog steeds een zeer tevreden klant en kan eigenlijk Informatel alleen maar van harte aanbevelen.

Hans Berveling

Directeur Berveling Accountants & Adviseurs.

Wij zijn een relatief klein – 10 personeelsleden – accountantskantoor in Leiden. We bestaan inmiddels ruim 20 jaar. In de begintijd deed ik als directeur de automatisering geheel zelf. We hadden relatief weinig pc’s en niet zo ingewikkelde software. Ik zorgde dat de back-up netjes op tijd gedaan werd en dat de diskettes apart opgeborgen werden. Onze organisatie groeide, de automatisering veranderde en in 2008 werkten wij met een compleet digitaal dossier. Toch hebben wij nog relatief lang – feitelijk te lang – de automatisering in huis gehouden; met alle risico’s van dien.

Nu zitten we al weer jaren bij Informatel naar alle tevredenheid. We zijn echt heel tevreden over de service van Informatel. Ook hebben we het nut van een goede back-up door Informatel een keer aan den lijve mogen uitvinden. Een van onze – te hard werkende – collega’s had in zijn ijver een link in een e-mail geopend en u raadt het al: flinke schade! De bestanden van twee programma’s die wij op dat moment gebruikten waren beschadigd, niet meer te gebruiken. Dit zou onevenredig veel schade hebben veroorzaakt, ware het niet dat Informatel na een paar uur alle bestanden van de dag ervoor terug had gezet. Uiteindelijk waren we een paar uur werk kwijt.

Martin van Es

Directeur bij Barones schoonmaakdiensten

De reactiesnelheid van Informatel Automatisering bij problemen is groot en de lijnen zijn kort. Dit past zeer goed bij Barones Schoonmaakdiensten.

Barones Schoonmaakdiensten heeft gekozen voor Informatel Automatisering, omdat Informatel een MKB organisatie is en vooral lokaal opereert. ‘’De reactiesnelheid bij problemen is hierdoor groot en de lijnen zijn kort. Dit past zeer goed bij Barones Schoonmaakdiensten.

De keuze voor Informatel Automatisering heeft Barones Schoonmaakdiensten een aantal voordelen opgeleverd. ‘’De ontwikkelingen binnen de ICT gaan dermate snel dat het voor een bedrijf als Barones Schoonmaakdiensten niet rendabel is om alles zelf bij te houden. Informatel Automatisering zorgt dat we altijd up-to-date zijn zonder dat alle kennis in huis beschikbaar hoeft te zijn.’’

Wij zijn al meer dan 21 jaar, zeer tevreden over Informatel Automatisering.

Waarom Informatel?

  • ICT-expert sinds 1986
  • Scherpe tarieven
  • ICT is onze passie
  • Ervaren en gecertificeerde servicedesk
  • Ma to Zo bereikbaar tot 23:00
  • Direct gebruiksklaar. We installeren alles vooraf, zodat u direct aan de slag kan.
  • Snelle levertijd
Bel mij

Onze Partners

ZiggoZakelijk Orange RGB 188x125 1
Microsoft
Logo Met Onderschrift
Logo Fortinet 0309 1
KPN
Zet je data eenvoudig in de boxu cloud